skip to Main Content
 

Innovativ hygiejne og ultimativ komfort med TOTO

Japanske TOTO tilbyder innovativ og banebrydende teknologi og design til dit badeværelse.

Som verdens førende producent af VVS-produkter, lancerede TOTO allerede tilbage i 1980 det første toilet med dusch-funktion, vi kalder det WASHLET (WASHing-ToiLET). I dag er vores samlede sortiment så populært, at 60% af de japanske husstande anvender mindst ét produkt fra TOTO.

Oplev ultimativ komfort og hygiejne med dusch toiletter til konkurrencedygtige priser

Med en konstant stigende kvalitet og videreudvikling af vores papirløse toiletter, kombineret med konkurrencedygtige priser og banebrydende teknologi, understreger vi vores plads i markede – TOTO afsætter i dag 6000 Washlets dagligt. Det gør vi fordi forbrugeren får produkter der er spækket med innovative funktioner og tilbyder kunden den ultimative oplevelse af komfort og hygiejne, og det til konkurrencedygtige priser.

Europa og norden har fået smag for denne nyskabende komfort på badeværelset, og stadigt flere investerer i Washlets, på lige fod med designermøbler og high-end teknologi til hjemmet.

Bæredygtige og nyskabende dusch toiletter

Hvis du ikke allerede har prøvet det, kan du med det papirløse toilet glæde dig til en gennemført behagelig oplevelse. TOTO’s nye generation af dusch toiletter tilbyder nemlig:

  • Tornadoskyl som er meget effektivt og vandbesparende
  • Sensorstyret låg
  • eWater+, elektrolysebehandlet vand, for bæredygtig renhed
  • Fjernbetjent sæde med regulerbar sædetemperatur
  • Justerbar skyllearm
  • Regulerbar vandstyrke og temperatur for mest komfort
  • Automatisk rengøring af dyser, samt automatisk lugtsanering
  • Energisparefunktion

Alt dette og meget mere er med til at gøre TOTO’s Washlets til state of the art VVS. Tornadoskyllet, som er et af TOTO’s særlige kendetegn og som er standard på alle TOTO toiletter og Washlets, minimerer behovet for rengøringsmidler og sikrer maksimal hygiejne. Denne skylleteknologi sørger for med 3 dyser at skabe en tornado af vand, som på en vandbesparende og miljøvenlig måde fjerner alle urenheder i kummen.

 

Tornado Flush skyl er standard på alle TOTO toiletter.

Vil du vide mere?

Klik dig ind på hjemmesiden for den danske importør Lindgreen & Cordes for at gå i detaljen med produkterne.