skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Oplev Japansk bad-kultur.
Oplev TOTO.

Clean technology since 1917

Teknologi

TOTO har bragt den japanske innovationsånd til badeværelset – en opskrift på succes, der har gjort dem til Japans førende leverandør af keramik og sanitetsvarer.
Nu vil TOTO gøre for badeværelsesudstyret, hvad ingeniører allerede har gjort for elektroniske underholdningssystemer – ved hjælp af kompleks teknologi gøre hverdagen mere behageligt og praktisk.

Trivsel

Siden tidernes morgen har japansk bad-kultur repræsenteret indbegrebet af renlighed og velvære. TOTO tilbyder ikke kun bekvemmelighed og funktionalitet, men også et sted hvor du kan slappe af. Derfor samler TOTO orientalsk bad-kultur med vestlig ingeniør kunst.

Komfort

Komfort spiller en væsentlig rolle i morgendagens badeværelser. Når man lægger vægt på førsteklasses design, har resten af badeværelset lige så stor betydning.
TOTO har udviklet den perfekte løsning for at opfylde disse høje krav, og tilbyder det bedste fra den japanske bad-kultur.

Design

Japansk design er indbegrebet af klarhed, funktionalitet og minimalisme. Dens skarpe orientalske konturer er et af kerneelementerne i TOTO’s design. Resultatet er teknologi af høj kvalitet, som ikke kan ses – men som kan fornemmes.

Renhed

Den ceremoni der ligger bag det at gå i bad, har altid været en del af den japanske kultur. Renlighed og hygiejne er en integreret del af hverdagen i Japan, hvor både åndelig og fysisk renhed går hånd i hånd. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette er også et af TOTO’s grundprincipper.

Back To Top
Søg