skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien
 

Oplev fremtiden - skylletoilettet sætter nye standarder for luksus og komfort på dit badeværelse

Nu kan du forkæle dig selv med det ypperste indenfor komfort og hygiejne.

Det seneste årti er der virkelig kommet fokus på hygiejne og øget komfort. I Østen har det i mange år været normen at blive vasket med vand efter et toiletbesøg og nu er turen også kommet til dig.

Hos os får du produkter fra verdens største producent af VVS-artikler – japanske TOTO.

TOTOs produkter er kendt for…

  • Deres rengøringsvenlige design og overflade
  • Deres høje hygiejnestandard – TOTOs skylleteknik sikrer at ingen bakterier spredes fra toilettet
  • At lancere det første toilet med indbygget skyl i 1980 og som i dag afsætter cirka 6.000 washlets dagligt

Her på siden kan du læse meget mere om de unikke egenskaber som washlets fra TOTO tilbyder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos en af vore forhandlere, som kan fortælle dig mere om produkterne fra TOTO.

Øg komforten og hygiejnen med et Washlet fra TOTO

Stavdysesystemet

Den centrale funktion i ethvert Washlet er stavdysesystemet, som gør det muligt at benytte tempereret vand til rengøring af intime områder, hvilket giver en helt ny forståelse af hygiejne. Ved TOTO er det mængden af den luft der ilter vandet som efterlader en rar og ren følelse.

Vandstrålens temperatur, styrke og position kan tilpasses individuelt til brugerens behov og præferencer.

Efter hver brug rengør dysen efterfølgende sig selv.

Premist

Før brug bliver der sprøjtet en vandtåge ud over den indvendige del af keramikken. Den fugtede overflade bevirker, at snavs får sværere ved at hæfte.

Pre-mist gør det 80% sværere for snavs at sætte sig fast på keramikken!

Opvarmet sæde

Du kan indstille den ønskede temperatur på det opvarmede sæde. Allerede inden man sætter sig ned, er sædet forvarmet. Rejser man sig igen, skruer en energisparefunktion automatisk temperaturen ned til en mindsteposition.

Tørrefunktion

Efter at være blevet rengjort med varmtvandsdysen sørger tørrefunktionen, som kan indstilles individuelt, for en tør og ren fornemmelse.

Luftrensende filtersystem

Altid en behagelig duft – for en ren fornemmelse

Deodorizeren sørger for, vha. kraftfulde filtre, at holde luften i badeværelset ren, både før og efter brug af toilettet. Luften bliver suget ud gennem et grovfilter og et ioniseret kulfilter, hvilket frigør luften for ubehagelige lugte.

Sensorstyrede funktioner

Topmodellerne har en række automatiske sensorstyrede funktioner. Herunder WC-låget som åbner og lukker automatisk, deodorizeren, som automatisk tænder, samt den automatiske skylning.

Udover simpel håndtering og komfort, har autofunktionerne endnu en vigtig fordel: De gør mange berøringer med toilettet overflødige og medvirker dermed til en bedre hygiejne.

ewater+

Allerede inden brug, bliver keramikken bestøvet med vand. Grunden: Færre urenheder kan sætte sig fast på en fugtig overflade end på en tør. Efter brug bliver keramikken bestøvet med elektrolytisk vand. Dette ewater+ har en antibakteriel effekt og rengør overfladen. ewater+ er meget miljøvenlig og skader ikke grundvandet.

Actilight

Med den nye Actilight-teknologi har TOTO udviklet et selvrensende Washlet.

Actilight-teknologien består af to faser, som begge aktivt ekæmper aflejringer.

Inden toilettet benyttes, bliver toiletskålen fugtet med vand. Efter toiletskyllet er blevet aktivieret bliver toiletskålen igen fugtet med vand, der dog denne gang er elektrolytisk forarbejdet. Dette vand har en antibakteriel virkning og forhindrer aflejringen af snavs.

Toiletskålen har en speciel zirkon-belægning. Dette lag har hydrophile egenskaber. Sammen med filmen af vand giver dette en toiletskål hvor snavs og urenheder helt enkelt bliver borttransporteret.

I låget på dette toilet befinder der sig et UV lys, der bliver aktiveret når låget lukkes, og som sætter gang i nebrydnings processen på zirkon-overfladen. Resultatet er et langvarigt rent toilet.

Back To Top
Søg