skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Fremtidens badeværelse kommer fra Japan. Fra TOTO.

Stavdysesystemet

Den centrale funktion i ethvert Washlet er stavdysesystemet, som gør det muligt at benytte tempereret vand til rengøring af intime områder, hvilket giver en helt ny forståelse af hygiejne. Ved TOTO er det mængden af den luft der ilter vandet som efterlader en rar og ren følelse.

Vandstrålens temperatur, styrke og position kan tilpasses individuelt til brugerens behov og præferencer.

Efter hver brug rengør dysen efterfølgende sig selv.

Toto-washlet-funktion-skyl-komfort-symbol-160x160Komfort Skyl

Det komfortable skyl er designet til at rense det bagerste intimområde. Med et behageligt og kraftfuldt vandtryk bliver strålen målrettet mod det specifikke område.

Resultatet: Grundig rengøring uden unødvendigt sprøjt.

Toto-washlet-funktion-skyl-blidt-komfort-symbol-160x160Blidt komfort Skyl

Denne type skyl er også designet at rense det bageste intimområde. Den har blot en større radius for at dække kunne rengøre et større område. Det lavere vandtryk gør skyllet mere blødt og komfortabel.

Toto-washlet-funktion-skyl-dame-symbol-160x160Dameskyl

Dameskyllet består af store og bløde vanddråber som sørger for en komfortabel rengøring – for en ren og frisk følelse.

Rengøringsfunktioner.
Alle har forskellige behov.

Rengøring

Rengøringen af dysen foretages automatisk af Washlet’et før og efter hver brug. På TOTO Washlet’s er stavdysen er belagt med en særlig silikone-legering, hvilket gør den både antibakteriel og yderst smudsafvisende.

I våd tilstand hæfter så godt som ingenting på denne overflade – dette gør det umuligt for at snavs og bakterier kan akkumuleres. Denne egenskab gør TOTO i stand til at rense sin stavdyse udelukkende ved hjælp af vand – uden nogen former for kemiske tilsætningsstoffer. Dette gør også at det er vedligeholdelsesfrit.

Washlet’et behøver således ikke med jævne mellemrum at blive fyldt med kemikalier til at rengøre stavdysen. Modellerne med ewater+ bruger både almindeligt vand og det antibakterielle ewater+ til rensningen af stavdyse.

Back To Top
Søg