skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

TOTO Washlet teknologier

TOTO-Teknologier som skåner miljøet, letter hverdagen og giver personligt velbefindende.

Her kan du læse mere om de enkelte teknologier der anvendes på TOTO toiletter og TOTO Washlet.

TOTO Washlet video

På denne video kan du se alle de hygiejniske og ikke mindst komfortable egenskaber du finder på markedets bedste skylleenheder.

 

 

Tornado Flush

Fordele: – Næsten lydløs – Inspireret af naturen – Omfattende rengøring af hele toiletskåle – Mindndre vandforbrug – Minimal anvendelse af rengøringsmidler Et væsentligt kendetegn ved alle TOTO’s toiletter er Tornado Skyllet. Denne helt nye skyllemetode, med 3 dyser, giver maksimal hygiejne og minimerer behovet for rengøringsmidler. Dette er kun muligt vha. den unikke skyllemetode: I stedet for en vandretning der går fra toppen og ned, laver de 3 dyser en vandhvirvel, der minder om en tornado, og som fjerner enhver form for urenhed eller snavs. Dette resulterer i en særlig god hygiejne, som også er meget støjsvag og vandsparende, da det ofte kun er nødvendigt at skylle én gang.

Se og læs mere her: Engelsk | Tysk

CeFiONtect

Fordele: Kræver mindre ressourceforbrug ved rengøring Snavsafvisende, mindre behov for rengøringsmidler Alle keramikoverflader fra TOTO er belagt med specialglasuren CeFiONtect. Den giver langvarig glans og frem for alt en høj grad af hygiejne, da det er næsten umuligt for snavs og skimmel at sætte sig fast på overfladen. Den ekstremt glatte glasur giver renlighed på keramiske overflader en hel ny betydning. Selvom det blotte øje ikke umiddelbart kan se det, så er den traditionelle keramiske overflade ru, og ligner under mikroskop en bjergkæde. Dette gør det muligt for snavs og kalk at blive aflejret på denne ujævne overflade. Derimod giver CeFiONtect en så glat overflade at det er næsten umuligt for skidt og snavs at blive siddende. Specialglasuren, som bliver tilføjet produktet lige før det brændes, er ekstrem modstandsdygtig, og sørger derfor for en naturlig ren overflade. Hygiejne er derfor standard i ethvert TOTO badeværelse. Se og læs mere her: Engelsk | Tysk

Kantløs toilet

Fordele: Nemt at rengøre Næsten uden brug af rengøringsmidler TOTO’s kantløse toiletskål gør at snavs og bakterier først og fremmest ikke kan sætte sig fast, og den daglige rengøring bliver betydelig nemmere da der ingen ufremkommelige kroge findes. Derfor er det også kun nødvendigt at anvende et minimum af rengøringsmidler, hvilket gør miljøbelastningen betydelig mindre. Se og læs mere her: Engelsk | Tysk

Afkalkningsfunktion

I Danmark er kalk og vandets hårdhed en faktor, man bør tage med i overvejelserne, når man køber produkter, der anvender vand. Det kan ganske enkelt ikke undgås, at dyserne kalker til. TOTO har gjort det let at håndtere problemet med kalk. Alle WASHLETs kan afkalkes med almindelige afkalkningsmidler, der kan købes i det lokale supermarked. Det er både billigt og nemt.

På WASHLET SG 2.0, NEOREST AC 2.0 og NEOREST AC EW 2.0 er det endnu nemmere. Her melder toilettet når det er tid til afkalkning. Herefter startes afkalkning manuelt af brugeren. Afkalkningsmidlet hældes i en lille, skjult beholder (2 gange i løbet af afkalkning). En afkalkning tager ca. 60 minutter.

På WASHLET GL 2.0/EK 2.0 ”klikkes” dysen af og afkalkes. Der medfølger en ekstra dyse, så man altid, kan bruge sit WASHLET.

PreMist

Før brug bliver der sprøjtet en vandtåge ud over den indvendige del af keramikken. Den fugtede overflade bevirker, at snavs får sværere ved at hæfte.

Pre-mist gør det 80% sværere for snavs at sætte sig fast på keramikken!

Varmtvandsdyse

Fordele:

 • Komfort i hverdagen
 • Ren fornemmelse
 • Selvrensende dyse
 • Reduceret mængde af toiletpapir
 • Velegnet til pleje- og sygehusområdet

Stavdysesystemet er en teknologi der gør det muligt, at benytte vand til intimrengøringen. Dermed opnås nye højder inden for hygiejne, da vand
rengør bedre end papir.

Vandstrålens position kan indstilles individuelt, temperaturen kan ligeledes tilpasses til den enkelte, og det samme kan vandstrålens styrke. Efter brug rengør stavdysen sig automatisk selv.

Opvarmet sæde

Fordele:

 • Behagelig temperatur via et tryk på en knap

Forbrugeren kan individuelt indstille den ønskede temperatur på det opvarmede sæde. Allerede inden man sætter sig ned, er sædet forvarmet. Rejser man sig igen, skruer en energisparefunktion automatisk temperaturen ned til en mindsteposition.

Derudover kan man også aktivere en intelligent strømsparefunktion, der kan skelne mellem tidsrum hvor toilettet ofte benyttes og tidsrum hvor toilettet sjældent benyttes. Ved sjældne toiletbesøg skrues temperaturen automatisk ned.

Deodorizer

Luftrensende filtersystem.

Fordele:

 • Altid en behagelig duft
 • For en ren fornemmelse

Deodorizeren sørger for, vha. kraftfulde filtre, at holde luften i badeværelset ren, både før og efter brug af toilettet. Luften bliver suget ud gennem et grovfilter og et ioniseret kulfilter, hvilket frigør luften for ubehagelige lugte.

Tørrefunktion

Varmluftdyse.

Fordele:

 • Fuldendt følelse af velbehag
 • Reduceret brug af toiletpapir

Efter at være blevet rengjort med varmtvandsdysen sørger tørrefunktionen, som kan indstilles individuelt, for en tør og ren fornemmelse.

ewater+

Elektrolysebehandlet vand med antibakteriel effekt.

Fordele:

 • Ingen kemiske tilsætningsstoffer
 • Antibakteriel

Allerede inden brug, bliver keramikken bestøvet med vand. Grunden: Færre urenheder kan sætte sig fast på en fugtig overflade end på en tør. Efter brug bliver keramikken bestøvet med elektrolytisk vand. Dette ewater+ har en antibakteriel effekt og rengør overfladen.

Normalt vand bliver behandlet med elektrolyse og har derfor en lavere PH-værdi. ewater+ er meget miljøvenlig og skader ikke grundvandet.

Berøringsfri

Sensorstyrede teknologier.

Fordele:

 • Simpel håndtering
 • Ingen unødvendig berøring
 • Regulerer selv energiforbruger

Automatiske funktioner:

 • WC-låg som åbner og lukker automatisk
 • Sensorstyret skylning
 • En deodorizer som aktiveres under brug
 • Bevægelsesaktiveret/styret vandtilførsel.

Komfort i badeværelset kan kun lade sig gøre, når forbrugerens hverdag gøres lettere. For at opnå dette, er der i TOTO’s NEOREST-serie  levet installeret en række automatiske sensorstyrede funktioner. Herunder WC-låget som åbner og lukker automatisk, deodorizeren, som automatisk tænder, samt den automatiske skylning.

Udover simpel håndtering og komfort, har autofunktionerne endnu en vigtig fordel: De gør mange berøringer med toilettet overflødige og medvirker dermed til en bedre hygiejne.

Actilight

Selvrensende overflade.

Fordele:

 • Antibakteriel
 • Selvrensende
 • Nedbrydning af aflejringer

Med den nye Actilight-teknologi har TOTO udviklet et selvrensende Washlet.

Actilight-teknologien består af to faser, som begge aktivt ekæmper aflejringer.

Inden toilettet benyttes, bliver toiletskålen fugtet med vand. Efter toiletskyllet er blevet aktivieret bliver toiletskålen igen fugtet med vand, der dog denne gang er elektrolytisk forarbejdet. Dette vand har en antibakteriel virkning og forhindrer aflejringen af snavs.

Toiletskålen har en speciel zirkon-belægning. Dette lag har hydrophile egenskaber. Sammen med filmen af vand giver dette en toiletskål hvor snavs og urenheder helt enkelt bliver borttransporteret.

I låget på dette toilet befinder der sig et UV lys, der bliver aktiveret når låget lukkes, og som sætter gang i nebrydnings processen på zirkon-overfladen. Resultatet er et langvarigt rent toilet.

Back To Top
Søg