skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Washlet SX  med skjult installation

NYHED 2019! TOTO SX er en nyhed som passer perfekt til den skandinaviske stil. Et smukt og anderledes firkantet design der vil passe ind på et moderne badeværelse anno 2019. Sædekomforten er noget nær optimal, idet benene får støtte helt frem til knæet.

Passer på følgende keramik: TOTO SP toilet

Washlet SX gør det muligt, vha. stavdysesystemet, at indstille vandstrålen til den ønskede position. Sammen med det individuelt tilpasselige vandtryk, vandtemperaturen, samt luftrenseren, giver Washlet SX den bedste komfort. Det opvarmede sæde og vandet kan indstilles til de ønskede temperaturer, og for at spare strøm er der integreret to strømsparefunktioner, en timer som kan slukke for varmen i 3, 6 eller 9 timer, eller en individuel, som tilegner sig brugerens adfærd.

Det varme vand bliver leveret via en gennemstrømningsvarmer. På den måde er der altid varmt vand til rengøringen.

Med fjernbetjeningen er det muligt at styre alle disse funktioner på en yderst brugervenlig måde. Låget har en soft-close funktion som aktiveres ved et lille skub til låget, og som fuldender Washletet.

  • Opvarmet sæde
  • Luftrensende filter
  • Individuel indstilbar og selvrensende stavdysesystem for intimrengøring (vandtemperatur, strålestyrke og position, indstilles bekvemt på fjernbetjeningen)
  • PreMist: Vandtåge lagt ud på keramik, snavs hæfter sværere
  • Gennemstrømningsvarmer, termostat og trykstyret, for ubegrænset brug af varmt vand
  • WC sæde og låg med soft-close
  • Hukommelse for 2 forskellige brugere
  • Tilegner sig brugernes adfærd og skifter selv til energisparefunktion

Produkt farver: Alle TOTO produkter har naturligvis samme hvide farve. Vi beklager at billederne ikke altid viser dette tydeligt nok.

DKK 14.850 ekskl. moms (€ 1.980)
DKK 18.563 inkl. moms (€ 2.475)

VVS nr.: 615587100

Skjult tilslutning
VVS nr.: 615587100
Produktnummer: TCF796CG

Størrelse (BxDxH i mm): 383 x 579 x 146
Farve: Hvid

Du kan hente masser af produktdokumentation på den Europæiske TOTO hjemmeside. Klik blot nedenfor på det ønskede sprog, så kommer du direkte ind på produktets download afsnit.

Back To Top
Søg