skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Måltegning

Klik på måltegning for større udgave.

 

Produkt farver:
Alle TOTO produkter har naturligvis samme hvide farve. Vi beklager at billederne ikke altid viser dette tydeligt nok.

Washlet EK 2.0 MH V-WC ”skjult installation”

Indstigningsmodellen for dem som sætter pris på TOTO’s WASHLET teknologier.

Nyhed i 2018: Automatisk afkalkningsfunktion

Washlet European K, EK 2.0, er indstigningsmodellen. Det passer på alle TOTO-toiletter og tilbyder den eftertragtede Washlet-teknologi.
Varmtvandsdysen giver dig en følelse af renhed og velvære, og teknologierne styres nemt og brugervenligt vha. betjeningspanelet. Det opvarmede sæde og vandet kan indstilles til de ønskede temperaturer, og for at spare strøm er der integreret to strømsparefunktioner, en timer som kan slukke for varmen i 3, 6 eller 9 timer, eller en individuel, som tilegner sig brugerens adfærd.

  • Opvarmet sæde
  • Tørrefunktion med regulering af varme
  • Luftrensende filter
  • Individuel indstilbar og selvrensende stavdysesystem for intimrengøring (vandtemperatur, strålestyrke og position, indstilles bekvemt på fjernbetjeningen)
  • PreMist: Vandtåge lagt ud på keramik, snavs hæfter sværere
  • WC sæde og låg med soft-close
  • Hukommelse for 2 forskellige brugere
  • Tilegner sig brugernes adfærd og skifter selv til energisparefunktion

I kombination med vores MH toiletter får man alle fordele som vores gennemprøvede og testede 3-Jet Tornado Flush og CeFiONtect glasur. MH toiletterne er ligesom alle andre TOTO toiletter designet uden den konventionelle skyllekant, hvilket gør dem meget lettere at rengøre.
Den særlige CeFiONtect glasur som forhindrer smuds i at akkumulere, 3-jet Tornado Flush som sikrer at skyllet når ud i hver en krog og rengører effektivt. Det kantløse design gør toilettet meget nemt at rengøre.

Produkt farver: Alle TOTO produkter har naturligvis samme hvide farve. Vi beklager at billederne ikke altid viser dette tydeligt nok.

DKK 12.600 ekskl. moms (€1.680 )
DKK 15.750 inkl. moms (€ 2.100)

VVS nr.: 613371800

Back To Top
×Close search
Søg