skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Japansk sanitet nu på danske badeværelser

Opfinderen af det kantløse toilettet, japanske TOTO, bliver nu repræsenteret i Skandinavien. Introducerer rengøringsvenlige systemer, der reducerer vandforbrug, støjgener og spredning af bakterier.

Renlighed og velvære er indbegrebet af den japanske bad-kultur. Den ceremoni der ligger bag gør hygiejne til en integreret del af den japanske hverdag, hvor både den fysiske og åndelige renhed går hånd i hånd. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Det er nogle af de grundprincipper, som en af verdens største producenter af keramik og sanitetsvarer, TOTO, har arbejdet efter siden 1917.

TOTO har bragt den japanske innovationsånd ind i badeværelset og udviklet sanitetsløsninger, som tåler sammenligning med de systemer, som eksempelvis Toyota og de japanske producenter af forbrugerelektronik har skabt.

Det er TOTO, der for over 30 år siden udviklede toilettet med bidetfunktion. Det har siden været inspirationskilde for andre af branchens sanitetsleverandører.

Nu kommer TOTO på det danske marked. Det er den 50-årige Olaf Lindgreen, der med base i Harrislee, ved den dansk-tyske landegrænse, introducerer toilettet i Skandinavien. Olaf Lindgreen har et indgående kendskab til markedet, da han i 20 år har stået i spidsen for salg og markedsføring af dansk produceret VVS udstyr til bl.a. USA, Mellemøsten, Asien og Østeuropa.

-Med en markedsandel på 60 pct. i Japan er TOTO naturligvis gigantiske i Asien og store på de europæiske markeder i Tyskland og England. De har blot ikke haft tid til at gå ind på et geografisk randområde som Skandinavien, og derfor har vi kunnet sikre os agenturet. Det er vi stolte af. Det at få lov at repræsentere en japansk virksomhed, der er kendt for innovation og kvalitet til mindste detalje, betragter vi som en blåstempling af vores forretningskoncept, siger Olaf Lindgreen, der står bag selskabet Lindgreen & Cordes.

Kendetegnede for de japanske toiletter er et patenteret tornadoskyl, der ikke efterlader hverken spor af kalk eller urenheder i kummen. Vandforbruget er 40 pct. mindre end ved traditionelle toiletter. Det samme er reduktionen i støjniveauet fra et toiletskyl. Tornadoskyl-funktionen hindrer samtidig en spredningen af bakterier via aerosoltåger.

Det kantløse design har overflødiggjort den traditionelle skyllekant. Toilettet er udviklet i 2002 og kombineret med en specialglasur er det let at rengøre uden brug af aggressive midler. Prisen for et væg-monteret standardtoilet begynder ved 3.000 kr.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg