skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

TOTO og MEPA – nu hos A&O Johansen

Pressemeddelelse:
Nu tilbyder A&O Johansen sine kunder de meget unikke toiletter fra japanske TOTO samt de innovative cisterner fra Tyske MEPA.

”Vi synes, at både TOTO og MEPA tilbyder produkter, der i design, kvalitet og funktion, opfylder de krav vores kunder stiller. Ved at tilføje disse produkter til vores udbud, er vi med til at sikre, at vores kunder kan købe hele paletten hos os. Det er vigtigt, at vi tilbyder de produkter, der efterspørges i markedet, når vi vil yde vores kunder en optimal service”, siger produktchef Peter Lindgren, Indkøb VVS hos A&O Johansen

Installatøren sikres en effektiv distribution
Hos direktøren for TOTO og MEPA i Danmark, Olaf Lindgreen, er der stor tilfredshed med aftalen med A&O Johansen.

”Vi er meget glade for denne aftale med en af Danmarks førende grossister. Det er en stor fordel for installatøren, at han nu også kan få vores produkter hos en landsdækkende grossist. TOTO og MEPA-produkterne efterspørges i stigende grad, og aftalen sikrer både tilgængelighed for kunderne og en yderst effektiv distribution”.

Fakta om VVS-giganten TOTO

TOTO er verdenskendt for innovation, teknik og funktion. Virksomheden har blandt andet opfundet verdens mest hygiejniske toilet, der ikke har skyllekant. Det virker ved et roterende tornadoskyl, der har en helt speciel glat og bakterieafvisende glasur. Det sørger for, at skidt og bakterier ikke kan samle sig samt for en nem rengøring. TOTO verdens førende producent af Washlets – toilettet med vask samt et utal af unikke funktioner.

Tal om TOTO

  • TOTO er verdens største procent af VVS-artikler med en omsætning på over 35.000.000.000 årligt
  • TOTO bruger årligt 120 millioner Euro på forskning og udvikling
  • 1.500 ingeniører arbejder udelukkende med forskning og udvikling i virksomheden
  • 25.700 mennesker arbejder på verdensplan for TOTO. Fordelt på 69 lokationer

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg