skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Det teknologiske og hygiejniske toilet – Lettere rengøring og mindre kemikalier

Nu er der endelig opfundet et smart toilet, der er lavet specifikt for at være utrolig hygiejnisk. Producenten er japanske TOTO, der er verdens førende producent af skylletoiletter og toiletter, der kræver mindre rengøring.

Toilettet der kræver minimal pleje

Japanske TOTO har designet et toilet, der tager toilethygiejnen til et helt nyt niveau. Deres toiletter er udviklet med en række funktioner, der gør, at brugeren hverken behøver at bruge meget tid eller nogen kemikalier til rengøringen.

TOTOs toiletter har været igennem en utrolig grundig udvikling for at nå til den standard de er, når de kommer på markedet. TOTO er nemlig verdens førende producent af skylletoiletter, og produktudvikling er kernen bag deres succes. Med 1.500 ingeniører inden for produktudvikling og et årligt budget på knapt en milliard kroner, er det ingen overraskelse, at TOTOs toiletter er blandt verdens mest hygiejniske og avancerede.

Det der gør deres hygiejniske toiletter unikke er tre forskellige funktioner. Den første er Tornado Flush, der er en avanceret form for skylning. Ved normale skylninger sprøjtes der partikler fra fækalier, der indeholder både bakterier og virusser, ud i hele badeværelset. Toiletter med Tornado Flush fungerer ved at have to til tre vanddyser, der sender vandet cirkulært rundt i toilettet og derfor undgår at aerosoler dannes og spredes.

Den anden ting, der gør toilettet specielle er det kantløse design. Det er en standard, der findes på alle TOTOs toiletter og er med til at gøre rengøring af toiletterne så let og effektivt som muligt.

Den tredje unikke ting ved TOTOs toiletter er den avancerede CeFiONtect glasur. Denne glasur er udviklet specifikt med det formål at gøre toiletterne mest mulige hygiejniske. Den gør det svært for snavs og bakterier at sætte sig fast, og den er utrolig let at rengøre.

Fordele ved at montere TOTO toiletter

Der er mange fordele ved at montere et TOTO toilet. Ved at begynde at arbejde med TOTOs toiletter går du fremtiden i møde. Deres toiletter har allerede vundet kæmpe popularitet verden over, og det er blot et spørgsmål om tid, før det danske marked også får øjnene op for deres unikke toiletter.

Et moderne toilet fra TOTO gør rengøringen lettere, og brugeren behøver ikke at anvende nogen kraftige kemikalier. Den ultraglatte glasur gør det muligt blot at anvende en klud eller en børste til at gøre toilettet så rent som nyt.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg