skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Få den bedste toilethygiejne med markedets nye toilet

God toilethygiejne er utrolig vigtigt for at undgå sygdomme og virus, men vidste du, at alle normale toiletter sprøjter partikler fra fækalier ud i hele rummet, når der skylles ud? Disse partikler skaber dårlig toilethygiejne og kan sætte sig på tandbørster og andre overflader.

Det japanske firma TOTO har gjort det muligt at undgå dette med deres nye moderne toiletter og washlets, der har taget verden med storm. Det er blot et spørgsmål om tid, før danskerne også i langt større grad begynder at efterspørge disse toiletter.

Bliv leverandør af fremtidens toilet fra TOTO

De smarte toiletter fra TOTO har allerede kæmpe succes verden over, og nu er de også begyndt at indtage de danske hjem og arbejdspladser.

TOTO har mere end 25.700 ansatte, hvoraf 1.500 er ingeniører inden for produktudvikling. TOTO bruger årligt næsten en milliard kroner på produktudvikling, hvilket sikrer dem, at de har markedets bedste og førende toiletter.

Japanske TOTO har opfundet toilettet med skylle-tørre funktion, og de er også verdens førende producent af dem. Deres mangeårige erfaring og investering i produktudvikling er netop det, der sikrer at deres produkter er de absolut bedste inden for toilethygiejne.

Det der blandt andet gør toiletterne fra TOTO specielle er, at de med deres Tornado Flush ikke sprøjter partikler ud af kummen. Navnet Tornado Flush kommer fra den avancerede teknik, med hvilken disse toiletter skyller. Med to til tre avancerede dyser trykkes vandet ind i kummen og cikler rundt i toilettet. Sammenlignet med normale toiletter er dette en utrolig effektiv løsning, der ikke blot undgår, at ulækre partikler flyver rundt på toilettet, men også mindsker risiko for sygdomme samt skyller kummen ekstra ren.

Fordele ved at vælge TOTO og Tornado Flush

Den umiddelbare fordel ved at vælge toiletter med Tornado Flush er, at brugere af TOTOs toiletter opnår en bedre toilethygiejne. Dette kan forebygge sygdomme og spredning af virus, da deres toiletter med Tornado Skyl løser problemerne med sprøjt og spredning af aerosoler, der ellers forekommer ved alle andre toiletter.

Desuden er disse avancerede toiletter yderst lydløse sammenlignet med normale toiletter. Med de effektive vanddyser renses hele toiletkummen også bedre, hvilket betyder at brugeren ikke behøver at rengøre toilettet så ofte.

De smarte toiletter med Tornado Flush skyl bruger også mindre vand og kan altså spare brugeren for mange penge på sigt, da et skyl er nok til altid at rense kummen.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg