skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Nemt at sælge toiletter til priser fra 4.500 kr. og op

Det bliver nemmere og nemmere at sælge toiletter og Washlets fra Japanske TOTO. Produkterne har en særdeles høj kvalitet, og rammer plet i trenden om øget toilethygiejne ved brug af vand, fortæller Berit Hansen, der er daglig leder af Bathroom Store – Dansanis permanente Show-room i Lyngby, hvor man kan opleve 450 m² med alt til badeværelset, blive inspireret og få professionel designrådgivning.

– Vi satser på high-end produkter, og her er TOTO et ”perfect match”. Virksomheden er klart førende indenfor flere teknologier. Et eksempel er den smudsafvisende porcelæn, der gør toiletterne nemme at rengøre, og det fantastiske skyl. Vi har monteret et væghængt TOTO på vores kundetoilet. Når kunderne ser skyllet og prøver toilettet, er de overbeviste om kvaliteten. De forskellige features og hygiejnefordelene gør det nemt at sælge toiletter i prisklassen 4.500 – 19.000 kroner, forklarer Berit Hansen.

Washlets vinder frem i Danmark

Washlets – de særlige toiletter med indbygget bidet – er klart på vej frem.

– Her har aktiv markedsføring de seneste år gjort folk opmærksomme på fordelene ved at bruge Washlets, og vi kan melde om flere og flere forespørgsler på disse toiletter blandt danske forbrugere, understreger Berit Hansen.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg