skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Spændende produkter sikrer indtjeningen hos VVS-installatør

– Vi satser nu på nye spændende produkter, af høj kvalitet, som kan noget andet end det, kunderne er vant til. Rigtig gode eksempel på det er toiletter og Washlets  fra japanske TOTO, som er verdens største producent af VVS-artikler. Det oplever kunderne er professionelt, og de får lyst til at købe noget anderledes, forklarer butiksleder Ole Gadegaard, hos installatør Henning Mortensen A/S i Silkeborg.

Hos installatøren, bruges net-shoppen til at trækker kunderne ind i den fysiske butik via konkurrencedygtige priser.
– Når vi først har kunden i tale, og har vist at vi kan matche det øvrige marked, får vi mange gange kunderne til at trække hele deres ønskeliste op af baglommen. Her får vi så muligheden for at præge kunden til at investere lidt mere i kvalitetsprodukter.  Ved samtalen med kunden i butikken får man mulighed for at forklare om kvalitetsforskellen på for eksempel de billige og dyrere toiletter.

– TOTOs produkterne har eksempelvis diverse certifikater i hygiejne, og er også enestående på andre kvalitetsparametre. Mange kunder har oplevet produkterne på ferier i Østen – eller har hørt andre fortælle om dem. Flere har allerede søgt på fabrikanter, og ved godt, at de koster mere, så prisen afskrækker langt fra altid. Der er også stor forskel på priserne på kvalitetsprodukterne. Derfor kan vi tilbyde kvalitetsprodukter til de fleste kunder og derigennem opnå en god handel for både kunderne og vores forretningen, siger Ole Gadegaard.

Nettet presser priserne i bund
I dag er net-shoppen en nødvendighed, for det er her kunderne først orienterer sig, når de skal investere i nyt til badeværelset. Det har man for længst erkendt hos Henning Mortensen A/S, men trods det bruger man alligevel ikke meget krudt på salget gennem den kanal.

– Internettet giver en større gennemstrømning af kunder, men er i sig selv en relativt dårlig forretning. Vi tjener kun på installationen af produkter, fordi priserne er presset helt i bund, så der ikke er plads til avance. Derfor skal der nytænkning til, understreger Ole Gadegaard.

Fakta om Henning Mortensen A/S:

Henning Mortensen A/S er Silkeborgs største autoriserede installatør af naturgas, vand og varme, og har faguddannede konsulenter inden for alle områder.
Virksomheden løser alle opgaver inden for el-installation – fra belysning til edb og styringer til industri.
Derudover råder virksomheden over en 1.200 kvadratmeter stor udstilling fyldt med inspiration og design til køkken, bad og garderobe.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg