skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Verdens største producent af VVS runder 100 år

Væksten bliver ved med at imponere, og den markante trend med fremgang på det europæiske marked får TOTO til at satse på at udbygge væksten her i de kommende år. Det gælder også for Danmark!

Sats på kvalitet og teknologisk udvikling
– En vækst af denne kaliber kommer kun, fordi TOTO har satset på at udvikle innovative produkter, der benhårdt fokuserer på kundernes behov hvad angår funktionalitet, design og kvalitet og samtidig på et dokumenteret teknologiske forspring, forklarer Olaf Lindgreen, der er direktør i Lindgreen & Cordes. Siden 2013 har virksomheden gjort det muligt for danske installatører og entreprenører at tilbyde de japanske produkter.

Salg gennem professionelle nødvendigt
TOTO satser udelukkende på et salg gennem de professionelle kanaler.
– Vi tilbyder teknologisk højtudviklede produkter, med mange fordele for kunderne. Det kræver en professionel rådgivning. Derfor synes vi, at det er både uklogt og urimeligt at favorisere udbydere, der ikke kan tilbyde rådgivning og service, men som udelukkende optager ordrer på baggrund af den laveste pris, understreger Olaf Lindgreen.

Fakta om VVS-giganten TOTO

TOTO er verdenskendt for innovation, teknik og funktion. Virksomheden har blandt andet opfundet verdens mest hygiejniske toilet, der ikke har skyllekant, som virker ved et roterende tornadoskyl og som har en helt specielt glat og bakterieafvisende glasur. Alt sammen sørger for, at skidt og bakterier ikke kan samle sig og for nem rengøring. Derudover er TOTO verdens førende producent af Washlets – toilettet med vask samt et utal af unikke funktioner.

Tal om TOTO

  • TOTO er verdens største procent af VVS-artikler med en omsætning på over 40.000.000.000 årligt
  • TOTO bruger årligt 120 millioner Euro på forskning og udvikling
  • 1.500 ingeniører arbejder udelukkende med forskning og udvikling i virksomheden
  • 25.700 mennesker arbejder på verdensplan for TOTO. Fordelt på 69 lokationer

TOTO nu i Danmark
I Skandinavien repræsenteres TOTO af Lindgreen & Cordes. Dermed har danske installatører en lokal samarbejdspartner, og varerne kan leveres hurtigt og sikkert fra lager i Danmark. Derudover er både installatører og slutbrugere sikret en landsdækkende serviceordning.

Eksplosivt salg af TOTO-Washlets

Det tog TOTO omkring 7 år at sælge den første million Washlets, primært på det japanske marked. Salget rundede 10 millioner styk 11 år senere. Sådan er væksten fortsat. De seneste 10 millioner er solgt på imponerende 4 år og 6 måneder. Det er sådan cirka 178.570 stk. pr. måned eller knap 6.000 om dagen!

Toilettets historie – fra tøfler til on-line med lægen

Vidste du, at der nu findes et museum over en af dagligdagens mest benyttede, men meget lidt omtalte brugsgenstand – nemlig toilettet. Museet ligger i byen Kita-Kyushu i Japan. Her har toilethygiejne til alle tider været i fokus på et niveau, som er svært at forestille sig. Seneste skud på den hygiejniske toilet-stamme er de japanske TOTO-toiletter, der er online med lægen, og som analyserer, om brugeren har symptomer på sygdom.

Alt dette genspejles på museet om den udvikling, toilettet har taget de seneste 100 år.
Det er japanske TOTO, som er verdens største producent af VVS-artikler, der har opført det imponerende toiletmuseum til den nette sum af 60 millioner USD. eller ca. 450 millioner kroner.

Japansk toilet-gud beskytter folket
Museet giver blandt andet et indblik i de japanske bade-ritualer gennem alle tider. Her vaskes fødderne inden badeværelset betrædes, kroppen vaskes inden karbadet, og brugen af særlige ”toilet-tøfler” er udbredt, så bakterier ikke tages med ind i det rene rum.
Man har endog en særlig toilettets gud ”Kawaya-no-kami”, som blev skabt af ekskrementerne fra en gudinde for jord og mørke. ”Kawaya-no-kami” sikrer en god høst, og beskytter folket fra at falde ned i toilethuller. I 2010 var en sang om denne gud et stort hit i Japan.

Læs mere om museet her

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg