skip to Main Content
TOTO & MEPA importør i Skandinavien

Skærpet konkurrence på washlet-markedet

Toto introducerer ny model, der giver installatørerne indtjeningsmuligheder, der er væsentlig bedre end på konkurrerende produkter.

En af verdens største og mest innovative sanitetsproducenter, japanske Toto, skærper konkurrencen på det danske marked for toiletter med washlet-funktion. Det sker med introduktionen af en ny model, der sendes på markedet til en pris, der gør det muligt for installatørerne at opnå en indtjening, der ligger flere tusinde kroner over det, de kan få på konkurrerende produkter, der bl.a. sælges gennem internetbutikker.

-Toto opfandt washlet-funktionen for 30 år siden, og har siden installeret flere end 33 millioner på verdensplan. Den erfaring gør, at Toto hele tiden er i stand til at forbedre kvaliteten og sine produktionsmetoder. Det er de fordele, vi lader komme vores installatører til gode i form af bedre indtjeningsmuligheder. For selvom indtjeningen er væsentligt bedre på vores produkter med klart flere features, så er prisen til slutbruger på samme niveau som konkurrenterne, siger direktør Olaf Dall Lindgreen. Han står i spidsen for selskabet Lindgreen & Cordes, der er Totos agent og distributør på det skandinaviske marked.

– Vi har en klar strategi om, at vores produkt skal markedsføres af installatører, der er i stand til at give forbrugerne den rådgivning, som er nødvendig for et produkt som washlet. Den rådgivning får du ikke ved at købe på internettet.

-I takt med at vi bygger større og større huse, stiger interessen for at få flere funktioner ind i badeværelset, og her er toiletter med washlet et fremtidsorienteret produkt. Vi ser også, at de der i dag vælger en washlet typisk har stiftet bekendtskab med produktet på en tur til Japan eller Østen. Og den form for personlig hygiejne vil de gerne have, når de kommer hjem. Så i fremtiden vil toiletter med washlet blive mere og mere normalt i private hjem og offentlige institutioner, fastslår Olaf Dall Lindgreen.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Har I et show-room eller lignede i Københavnsområdet, hvor det er muligt at se jeres produkter og eventuelt få yderligere vejledning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
Søg